OKÜ, Üniversite Tanıtım Günleri’nde Altındağ’da Üniversite Adayı Öğrencilerle Buluştu

Üniversitemiz, 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavına girerek tercih yapmaya hak kazanan gençleri bilgilendirmek ve karar verme süreçlerini kolaylaştırmak için Ankara Altındağ Belediyesi tarafından organize edilen ‘Üniversite Tanıtım Günleri’ne katıldı.

22-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında düzenlenen ve 80'den fazla üniversitenin yer aldığı  ‘Üniversite Tanıtım Günleri’ne Üniversitemizi temsilen katılan Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma  Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. Adnan Bozdoğan ve Basın Halkla İlişkiler Birimi Şefi Ali Er standımızı ziyaret eden öğrenci adaylarına  üniversitemizi anlattı.

Üniversitemizin gelişmiş fiziki alt yapısı, nitelikli akademik kadrosu, Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarını, geniş ölçekli bölüm ve programlarını, modern  sosyal tesisleri ile barınma olanakları hakkında öğrencilere geniş bilgiler verilirken Üniversitemiz tanıtım standı ise yoğun ilgi gördü.

24 Temmuz 2022 (Bu haber 764 defa görüntülendi)