Üniversitemiz "Study In Türkiye YÖK Sanal Fuarı 2022" de Ulusal ve Ulusalararası Öğrencilerle Buluşuyor

Üniversitemiz, Türk Üniversitelerinin yurt dışında dijital ortamlarda da tanıtılması amacıyla YÖK tarafından düzenlenen "Study in Türkiye YÖK Sanal Fuarı 2022"ye katılarak ulusal ve uluslararası üniversite öğrenci adaylarıyla buluşacak.

Sanal Fuar vasıtasıyla Türk üniversiteleri, bütün dünyadan yükseköğretim çağındaki potansiyel öğrencilere, görsel ve işitsel materyal, canlı bağlantı ve anlık ileti yoluyla tanıtım yapacak.

20-22 Temmuz 2022 tarihlerinde Türkiye saati ile 08.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan "Study in Türkiye YÖK Sanal Fuarı 2022" de OKÜ olarak Hall 8 nolu stantta olacağız. Fuarda OKÜ olarak, öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtlayacağız.

Fuar kapsamında potansiyel öğrenciler ve aileleri Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nin bölüm ve programları ile akademik yapısı, sosyal ve kültürel olanakları, kampüs imkânları, fiziki yapısı ile barınma olanaklarının  yanı sıra Osmaniye'nin tarihi, sosyal ve kültürel değerleri hakkında da bilgi sahibi olabilecekler.

Üniversitemizin standını http://www.virtualfair-yok.gov.tr/stands?birimId=122735 web adresi ile ziyaret edebilirsiniz.

20 Temmuz 2022 (Bu haber 664 defa görüntülendi)