OKÜ Kariyer Fuarı Sona Erdi

Üniversitemiz tarafından düzenlenen OKÜ Kariyer Fuarı, ikinci gün programları Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde ve Rektörlük Büyük Salonda yapılan sunumlarla sona erdi.

Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde İŞKUR GROUP İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Oğuz Tor, “Bireysel Kariyer Planlama & Değişen Paradigmalar & 21.yy İş Dünyası Dinamikleri”, A sınıfı İş güvenliği Uzmanı, Yıldız Teknik Akademi Müdürü Ahmet Yıldız, “Kariyer Basamaklarında İş Sağlığı ve Güvenliğinin Önemi”, Türkiye Bilimler Akademisi Üyesi Prof. Dr. Adnan Hayaloğlu, “Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Bilim ve Kariyer”, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı İbrahim Öksüz, “İş Arama Süreci, İş Arama Kanalları, “Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” başlıklı sunumlar gerçekleştirirken Üniversitemiz Rektörlük Büyük Salonda ise Osmaniye Emine Keskiner İl Halk Kütüphanesi’nden Dudu Kublay ve Büşra Üzücek, “Halk Kütüphanelerinde Kütüphanecinin Rolü”, Onur Restoran Sahibi Executive Cheff Şevket Azboy, “Türk Mutfağının Geleceği”,  HAYAD Restoran Executive Cheff Kadir Boyacı, “Türk ve Dünya Mutfağında Aşçılık Mesleği” Üniversitemiz Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Altıntaş,  “Kültür Endüstrileri ve Güzel Sanatlar” ve Göktekin Enerji Akdeniz Bölge Satış Müdürü Ömer Faruk Özaydın ise “Enerji Sektöründe Kariyer” başlıklı sunumlar gerçekleştirdi.

Protokol üyeleri tarafından plaket takdim edilmesi ile OKÜ Kariyer Fuarı sona erdi.

2 Haziran 2022 (Bu haber 837 defa görüntülendi)