Üniversite Sanayi İşbirliği Teknoloji Transfer Ofisi Bilgilendirme Etkinliği

Üniversite Sanayi İşbirliği Teknoloji Transfer Ofisi bilgilendirme Etkinliği Üniversitemiz Rektörlük Büyük Salonda düzenlendi.

Etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Cafer Takırtaş, Osmaniye Organize Sanayi Bölge Müdürü Musa Gönül, Üniversitemiz akademik ve İdari çalışanları ile çok  sayıda davetli katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Üniversite Sanayi İşbirliği Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Yanıktepe yaptı. Daha sonra kürsüye gelen Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Teknoloji Transfer Ofisini önemsediklerini belirterek, “Üniversitemizin sanayi ile olan ilişkilerini güçlendirme adına bir takım süreçler başlattık. Bu konuda da ilerlediğimizi düşünüyoruz. Bunun en önemli meyvesini de Teknoloji Transfer Ofisinin kuruluşu ile aldık. Bunu hızlı bir biçimde entegre edeceğiz. Bu süreçte destekleri nedeniyle Osmaniye Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz'a, Osmaniye Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (OOSB) yönetimine ve firma yöneticilerine teşekkür ediyorum.
Üniversitemizin sanayi- üniversite ilişkilerini daha üst noktaya taşımanın çabası içerisindeyiz.” dedi.

Daha sonra TTO Modülleri ve Teknopark Süreçleri hakkında sunumu Dr. Öğretim Üyesi Rifat Battaloğlu, Dijitalleşen Süreçler: Mobil Uygulamaları ve Teknoloji Entegrasyonu başlıklı sunumu Doç. Dr. Erkan Çalışkan, Görüntü İşleme Teknolojileri ve Tarımda Uygulamaları başlıklı sunumu Dr. Öğretim Üyesi Hakan Aktaş ve İnsansız Hava ve Kara Araçları/ Savunma Sanayinde Uygulamaları başlıklı sunumu Makine Mühendisi Harun Varol yaptı.

Etkinlik, sunumları gerçekleştiren katılımcılara hediye takdimi ile sona erdi.

18 Mayıs 2022 (Bu haber 939 defa görüntülendi)