Ahbap OKÜ Kulübü’nden “Okulumda Rengârenk Bahar Şenliği”

Üniversitemiz kulüplerinden Ahbap OKÜ öğrenci  Kulübü’nün kırsal kesimdeki çocuklara yönelik “Okulumda Rengârenk Bahar Şenliği” etkinliği düzenledi.

Osmaniye merkeze bağlı Kırıklı Köyü Kanlıgeçit İlkokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara yönelik Türkçe-İngilizce eğitsel oyunlar oynanarak takım çalışmasını geliştirmeye yönelik faaliyetlerde bulunuldu.

Daha sonra öğrencilerin okuldaki ihtiyaçları gözlemlenip tespit ve önerilerin yapıldığı etkinlikte öğrencilerin bir aradayken eğlenerek öğrenmeleri için grup halinde danslar edildi, boyama yapıldı ve unutulmaması gereken yöresel oyunlar oynandı.

Ahbap OKÜ Kulübü’nün düzenlediği etkinliklere kulübün danışmanı Öğr. Gör. Can Çeliktaş, Kanlıgeçit İlkokulu idarecileri, öğretmenleri ve kulüp öğrencileri eşlik etti.

Kanlıgeçit İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Ahbap OKÜ Kulübü’ne düzenledikleri “Okulumda Rengârenk Bahar Şenliği” etkinliği dolayısıyla memnuniyetlerini ifade ederek bu tür faaliyetlerin devam etmesi gerektiğini belirterek teşekkür etti.

1 Nisan 2022 (Bu haber 782 defa görüntülendi)