Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’dan YÖKAK Başkanı Kar’a Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, dünyadaki gelişmeleri, kalkınma planımızın hedeflerini, Yükseköğretim Kurulu politikalarını, bölgemizin ihtiyaçlarını ve üniversitemizin imkânlarını dikkate alarak OKÜ'de eğitim-öğretim, araştırma ve topluma katkı politikamızı ve hedeflerimizi belirlediğimizden, bu yönde çalışmalarımıza başladığımızdan, her zaman öğrenci ve araştırma odaklı yönetim anlayışımız ile kaliteden taviz vermeden çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğimizden bahsetti. Bu bağlamda  YÖK’ün de belirlediği hedefler doğrultusunda Üniversitemizin proje ve çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a teşekkür eden YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar ise Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

29 Mart 2022 (Bu haber 708 defa görüntülendi)