Uniahbap Kulübünden, Yaşlılar Haftası Dolayısıyla Stant Açma ve Film İzleme Etkinliği

Üniversitemiz aktif öğrenci kulüplerinden uniahbap kulübü, 18-24 “Mart Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla Üniversitemiz Lezzet Vadisi önünde bilgilendirici stant açtı ve daha sonra 15 Temmuz Şehitler Amfisi'nde Film İzleme Etkinliği düzenledi.

23 Mart 2022 Çarşamba Günü OKÜ Lezzet Vadisi önünde açılan stantta Üniversitemiz akademik ve idari personele 18-24 “Mart Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla bilgilendirme yapıldı. Kulüp üyeleri ‘Yaşlılık ile ilgili kalıp yargılar ve yanlış inanışlar’, ‘Yaşlanma yaşama engel değildir’ yazılı dövizleri öğrencilerle paylaştı. Öğrenciler daha sonra Yaşlı Bakım Programı hakkında bilgilendirme yaptı.

Uniahbap kulübünün programı,  15 Temmuz Şehitler Amfisi'nde film izleme etkinliği ile sona erdi.

23 Mart 2022 (Bu haber 774 defa görüntülendi)