Rahime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemize Gezi Düzenledi .

Osmaniye Rahime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, “Hayatta İyi ki İyilik Var” Projesi kapsamında, Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesini gezdi.

Üniversitemiz görevlileri nezaretinde üniversitenin çeşitli bölümlerini gezen 80’e yakın öğrenci, buralarda  bulunan öğretim üyelerinden bölümlerimiz ve fiziki alt yapımız hakkında bilgiler aldı.

Rahime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Cuma Evlice, kendilerine her türlü desteği sağlayan Üniversitemiz yönetimine teşekkür ettiğini belirterek, öğrencilerinin Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ni çok iyi bulduklarını söyledi.

Öğle yemeğini Üniversitemiz Lezzet Vadisi’nde yiyen öğrenciler, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nin eğitim kalitesini yakından görme imkânı bulduklarını belirterek, başta Osmaniye Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü olmak üzere, Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi atölyeleri ile resim ve heykel sergisi,  kütüphane binası ve Karacaoğlan Yerleşkesi açık alanlarını   gezdiklerini söylediler.

22 Mart 2022 (Bu haber 931 defa görüntülendi)