Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Düzenlenen Ünilig Salon Futbolu 2. Lig Grup Müsabakaları Sona Erdi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği ve Üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleşen 2021-2022 öğretim yılı Ünilig Salon Futbolu 2. Lig grup müsabakalarının finalinde yapılan maçlarda kadın ve erkek takımlar, dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Erkeklerde 9, Kadınlarda 6 Üniversitenin katılımı ile gerçekleşen turnuvada 221 sporcu ve takımların teknik ekipleri yer aldı.  Sorunsuz gerçekleşen turnuvanın son gününde müsabakalar sonrasında ödül töreni gerçekleştirildi.

Müsabakalar Sonucunda oluşan puan durumuna göre dereceye giren takımlara kupaları takdim edildi. Gruplarda elde edilen sonuçlar ise;

Erkekler A Grubu
1. Erciyes Üniversitesi
2. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
3. Mersin Üniversitesi

Erkekler B  Grubu
1. Kilis 7 Aralık Üniversitesi
2. Alanya Alaaddin  Keykubat Üniversitesi
3. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

Kadınlar Grubu
1. Erciyes Üniversitesi
2. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi
3. İnönü Üniversitesi

Ödül töreninde başarı elde eden takımlara kupaları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğr. Gör. İsmail Dehri ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Remzi Pırnaz tarafından verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, "Turnuvada kupa alan Üniversitelerimizi ve başarılı olmak için saygı, sevgi ve centilmenlik ruhu içinde  mücadele eden bütün sporcularımızı  tebrik ediyorum. Bugüne kadar  sporun ve sporcunun yanında olan üniversitemiz bundan sonra da farklı müsabakalara ve şampiyonalara ev sahipliği yapmaya devam edecektir. Üniversiteler arasında birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine katkı sağladığını  düşündüğümüz bu tür faaliyetlere verdiği destek dolayısıyla  Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'na  teşekkür ediyorum." dedi.

12 Mart 2022 (Bu haber 673 defa görüntülendi)