Üniversitemiz Öğretim Üyesi Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Üyeliğine Seçildi

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümmügülsüm Candeğer, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 14. maddesi ile yine Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Asli, Şeref ve Haberleşme Üyeleri Yönetmeliği'nin 5. ve 8. maddelerine ve Yönetim Kurulunun 12.01.2022 tarihli ve 833/3 sayılı kararına istinaden Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı Haberleşme Üyeliğine seçildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı Haberleşme Üyeliğine seçilen Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümmügülsüm Candeğer’i tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.” dedi.

3 Şubat 2022 (Bu haber 843 defa görüntülendi)