Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsniye Aka Sağlıker, Küresel Isınma ve İklim Değişikliği Konferansına Katıldı

Üniversitemiz  Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Hüsniye Aka Sağlıker, Hasan Aybaba Anadolu Lisesi Çevre Kulübünün daveti ile "Küresel Isınma ve İklim Değişikliği" başlıklı konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Hasan Aybaba Anadolu Lisesi’nde düzenlenen konferansa çok sayıda Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri katıldı.

Üniversitemiz  Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Hüsniye Aka Sağlıker, konferansta; başta küresel ısınma ve nedenleri olmak üzere, İklim değişimi ile ilgili küresel ölçekte yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek iklim değişimiyle ilgili olarak üzerimize  düşen görevler hakkında paylaşımda bulundu.

Konferansta öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Üniversitemiz  Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Hüsniye Aka Sağlıker, konferansa davetleri için Hasan Aybaba Anadolu Lisesi Çevre Kulübü öğrencilerine ve okul yönetimine teşekkür etti.

Konferans sonunda Hasan Aybaba Anadolu Lisesi Müdürü Selahattin Çuhadar ve Çevre Kulübü öğrencileri tarafından Üniversitemiz  Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Hüsniye Aka Sağlıker’e çiçek takdim edildi.

22 Aralık 2021 (Bu haber 1057 defa görüntülendi)