Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Dünya AIDS Günü Dolayısıyla Farkındalık Standı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi, 1 Aralık dünya AIDS gününde öğrencilerin bilgilendirilmesi ve farkındalığının arttırılması amacıyla Üniversitemiz Kütüphane Binası fuaye alanında Farkındalık Standı açtı.

1 Aralık 2021 Çarşamba günü, 10.00-16.00 saatleri arasında Üniversitemiz Kütüphane Binası fuaye alanında öğrencileri ve Üniversitemiz personelini bilgilendiren Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri, AIDS Hastalığının Tarihçesi, HIV-AIDS Teşhis ve Tedavi Yöntemleri, AIDS Hastalığının Türkiye’deki Son Durumu ve İzlenen Sağlık Politikası hakkında bilgilendirici broşür dağıttı.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcıları  Prof. Dr. Coşkun Özalp ve Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç da katıldı. Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, stantta hastalığın bulaşma yöntemleri ve  hastalıktan korunma yöntemleri ile ilgili öğrencileri bilgilendirdi.

1 Aralık 2021 (Bu haber 750 defa görüntülendi)