Rektörümüzden Macaristan Ankara Büyükelçisi’ne Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis’i makamında ziyaret etti.

Türkiye ve Macaristan'ın tarihten gelen güçlü bağlar ve kültürel yakınlık ile köklü bir geçmişe sahip iki dost ülke olduğunun ifade edildiği ziyarette; Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ile Macaristan’daki üniversiteler arasında yapılabilecek eğitim,  araştırma  işbirlikleri ile karşılıklı desteklerin geliştirilmesinin önemli etkilerinin olacağı ve bu ziyaretin de bu bağlamda yeni başlangıçlar oluşturacağı  noktasında fikir birliğine varıldı.

Ziyaretin sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, misafirperverliği dolayısıyla Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis’e teşekkür ederek hediye  takdim etti.

17 Kasım 2021 (Bu haber 674 defa görüntülendi)