Üniversitemiz Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi’ne Ziyaret

Osmaniye Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi Resim ve Müzik Bölümü öğrencileri, okul idaresi ve öğretmenleri eşliğinde Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi’ne ziyarette bulundu.

Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Altıntaş, Osmaniye Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi’nden gelenlere fakültenin işleyişi, eğitim ve sanatsal etkinliklerinin ilerleyişi hakkında bilgiler aktardı.

Ziyaretçilere Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu, resim atölyeleri ve müzik çalışma alanları gezisinde öğrencilere Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi yetkilileri eşlik etti. Ziyaretin sonunda MTGSF yetenek sınavları ve öğrenci kabul koşulları hakkında aday öğrencilere ayrıntılı bilgi verildi.

29 Haziran 2021 (Bu haber 1354 defa görüntülendi)