Özgeçmiş Hazırlama & Mülakat Teknikleri Başlıklı Söyleşi Düzenlendi

Özgeçmiş Hazırlama & Mülakat Teknikleri başlıklı söyleşi Üniversitemiz resmi instagram sayfası üzerinden yapıldı.

Söyleşinin Yönlendiriciliğini Üniversitemiz Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Adnan Bozdoğan yaparken, söyleşiye konuk olarak Zorlu Enerji Organizasyon Gelişim ve Yetenek Yönetim Müdürü Çağrı Karabacak katıldı.

Zorlu Enerji Organizasyon Gelişim ve Yetenek Yönetim Müdürü Çağrı Karabacak söyleşide, “Özgeçmiş (CV) hazırlarken nelere dikkat edilmeli? Hiç tecrübesi olmayan biri nasıl özgeçmiş (CV) hazırlamalı? Mülakat süreçleri nasıl oluyor? Mülakatta Nelere dikkat edilmeli ve mülakatta neler yapılmamalı? Şirketler yeni mezunlardan neler bekliyor?
İş başvurusunda ve mülakatta neler bizi ön plana çıkaracak?” başlıklı sorulara yanıtlar verdi.

Söyleşi sonunda Üniversitemiz Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Adnan Bozdoğan katkılarından dolayı Zorlu Enerji Organizasyon Gelişim ve Yetenek Yönetim Müdürü Çağrı Karabacak’a teşekkür etti.

Söyleşinin tekrarı Üniversitemiz resmi Instagram hesabı @osmaniyekorkutatauni  üzerinden yayınlanmaktadır.

17 Haziran 2021 (Bu haber 1047 defa görüntülendi)