Üniversitemiz Dış Paydaşlara Destek Olmaya Devam Ediyor

Üniversitemiz, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Huzurevi ve Engelli Merkezleri personellerine yönelik online olarak 7 başlıkta düzenlenen eğitimin sonuncusu olan “Yaşlı ve Engelli Bireylerle İletişim: Empati ve Etkin Dinleme” konulu eğitim çevrim içi olarak yapıldı.

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin koordinatörlüğünde Uzaktan Öğretim ve Yönetim Sistemimiz kullanılarak Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevi ve Engelli Kuruluşlarda görevli personellere yönelik düzenlenen Yaşlı ve Engelli Bireylerle İletişim: Empati ve Etkin Dinleme konulu eğitimi Dr. Öğretim Üyesi Ayşe İnel Manav tarafından verildi.

"Söz konusu eğitimde; yaşlı ve engelli bireylerin anlaşılması, gereksinimlerinin fark edilmesi ve yardımcı olunabilmesi için doğru davranışsal tutumlar ve iletişim becerileri konularında bilgilendirilme yapılmıştır.

10 Haziran 2021 (Bu haber 815 defa görüntülendi)