Kadirli MYO Tarafından Düzenlenen Online Kariyer Günleri Başladı

Kadirli Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Online Kariyer Günleri Covid-19 Pandemisi sebebiyle çevrim içi ortamda Microsoft Teams üzerinden başladı.

25-26-27 Mayıs 2021 tarihlerinde gerçekleşecek Online Kariyer Günleri’nin ilk programı Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç’ın moderatörlüğünde Microsoft Teams üzerinden yapıldı.

Düzenlenen programa Kadirli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Sevindik, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Nihat Kaya, Öğr. Gör. İnci Andırın ile Öğretim Elemanları ve Üniversitemiz öğrencileri katıldı.

Online Kariyer Günleri’nin başarılı ve verimli geçmesini ifade eden Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç’ın konuğu Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıbbi Biyoloji Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeliha Selamoğlu oldu.

Programda Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıbbi Biyoloji Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeliha Selamoğlu, pandemi sürecindeki stres faktörlerinden, korunma yollarından ve pandemi sürecinde ve sonrasında sağlıklı beslenme hakkında bilgiler verildi. Ayrıca Koronavirüs’e karşı aşının ve aşılanmanın öneminden bahsedildi. Ardından katılımcılardan gelen sorulara cevaplar verildi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıbbi Biyoloji Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeliha Selamoğlu, “Covid-19 ile karşılaştığımızda vücudumuzun vereceği reaksiyonun ne olacağını kestiremediğimiz için aşının varsa ki herhangi bir yan etkisi, covid enfeksiyonundan daha kötü değildir diye düşünüyorum. Çünkü hepimizin bağışıklık sistemi öyküsü farklı farklı, parmak izi gibidir.” dedi.

Söyleşi sonunda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeliha Selamoğlu’na teşekkür etti.

Online Kariyer Günleri açılış programının ardından Mobil Cihaz Teknolojilerinde Kariyer Planlama başlıklı program düzenlendi. Programın moderatörlüğünü Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Tuncay Altun yaparken konuk olarak Mobil Cihazlar Teknik Servis Uzmanı Selçuk Durmuş katıldı.

Online Kariyer Günleri 27 Mayıs 2021 Perşembe günü yapılacak programlar ile sona erecek.

25 Mayıs 2021 (Bu haber 889 defa görüntülendi)