Üniversitemizde Yeni Programların Açılması Uygun Görüldü

Üniversitemiz Senatosunun teklifini değerlendiren Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, 2547 sayılı Kanun'un 2880 sayılı Kanun'la değişik 7/d-2 maddesi uyarınca Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde Ağız ve Diş Sağlığı Programı, Sosyal Hizmetler Programı, Eczane Hizmetleri Programı, İş ve Uğraşı Terapisi Programı, Laborant ve Veteriner Sağlık Programı, Ortopedik Protez ve Ortez Programı ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı, programlarının açılması uygun görüldü.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Yeni akademik programların açılması ve akademik birimlerin güçlenmesi anlamında yürütülen çalışmalar her geçen  gün meyvesini vermektedir. Yeni açılan  programlarımız ile sağlık sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi öngörülmektedir. Bu bakımdan Üniversitemizde yeni açılan programların  ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

13 Nisan 2021 (Bu haber 1546 defa görüntülendi)