Üniversitemiz Anaokulu Öğrencilerinden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Üniversitemiz Anaokulu Okul Müdürü Çiğdem Bozdoğan, Öğretmenler Şeyma Gökcan ve Büşra Giriklioğlu ile birlikte bir grup öğrenci,  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’u ziyaret etti.

12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 100. Yıl dönümü nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette Üniversitemiz Anaokulu öğrencilerinden Fatma Ela Karakurt, İstiklal Marşı’nı okudu. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, öğrenciyi tebrik ederek, kutladı.

Ziyarette Üniversitemiz Anaokulu öğrencileri kendi hazırladıkları çiçeği Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a takdim ederken Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, “Tarihinin her döneminde bağımsızlığına ve vatanına yönelen tehditlere birlik ve beraberliğinden ödün vermeden karşı koyan aziz milletimiz ve siz çocuklarımız, inanıyorum ki Akif'in İstiklal Marşı ile ortaya koyduğu değerlerimize her zaman sahip çıkacak.” diyerek öğrencilere teşekkür etti.

11 Mart 2021 (Bu haber 1140 defa görüntülendi)