Rektörümüz, Kadirli MYO ve Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda Devir Teslim Törenine Katıldı

Üniversitemiz Kadirli Meslek Yüksekokulu ve Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda devir teslim töreni gerçekleşti.

Kadirli Meslek Yüksekokulu binasında gerçekleşen devir teslim törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Coşkun Özalp, Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. M. Hamil Nazik, Kadirli Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi İnci Andırın ve Öğretim Görevlisi Nihat Kaya ve önceki dönem Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mehmet Yurdal katıldı.

Kadirli Meslek Yüksekokulu önceki dönem Müdürlük görevini yapan Doç. Dr. Bülent Yanıktepe, görevi Doç. Dr. Mustafa Sevindik’e devrederken önceki dönem Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mehmet Yurdal ise Müdür Yardımcılığı görevini Öğretim Görevlisi Nihat Kaya’ya bıraktı.

Devir teslim töreninde Doç. Dr. Mustafa Sevindik, görev süresince Kadirli Meslek Yüksekokulu’na verdiği katkılarından dolayı Doç. Dr. Bülent Yanıktepe’ye teşekkürlerini sunarken, Yanıktepe ise Kadirli Meslek Yüksekokulu yeni Müdürü Doç. Dr. Mustafa Sevindik’e yeni görevinde başarılar diledi.

Kadirli Meslek Yüksekokulu devir teslim töreninin sonunda karşılıklı hediye takdiminden sonra Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ve beraberindekiler Kadirli Meslek Yüksekokulu binasını gezdi.

Daha sonra Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda gerçekleşen devir teslim töreninde Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu önceki dönem Müdürlük görevini yapan Dr. Öğretim Üyesi Nermin Bahşi, görevi Prof. Dr. Nihat Arıkan’a devretti.

Devir teslim töreninde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Coşkun Özalp, Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. M. Hamil Nazik, Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Fatma Hepsağ ve Dr. Öğretim Üyesi  Aslı Özge Özgen Çiğdemli ile Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokul sekreteri Sadık Kemaneci bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu önceki dönem Müdürlük görevini yapan Dr. Öğretim Üyesi Nermin Bahşi’ye görevi süresince verdiği katkılardan dolayı plaket takdim ederken, Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nihat Arıkan ise çiçek takdim etti.

Devir teslim töreninde önceki dönem müdür yardımcılığı görevini yürüten Dr. Öğretim Üyesi Önder Yayla ise görevini Dr. Öğretim Üyesi  Aslı Özge Özgen Çiğdemli’ye devretti.

Devir teslim töreni sonrasında Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na gelen Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Coşkun Özalp ile beraberindekiler Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu binasını gezerek incelemelerde bulundu.

10 Mart 2021 (Bu haber 2008 defa görüntülendi)