Uzaktan Öğretim Yürütme Kurulu Toplantısı Çevrim İçi Gerçekleşti

Uzaktan Öğretim Yürütme Kurulu ilk toplantısı, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun ÖZALP başkanlığında, Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜ-UZEM) Müdürü Doç. Dr. Oğuzhan Çolakkadıoğlu ile Uzaktan Öğretim Yürütme Kurulu üyelerinin katılımlarıyla 20.04.2021 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Uzaktan eğitimde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri, Web sayfalarının güncellenmesi, Üniversitemiz uzaktan eğitim misyon, vizyon, stratejik amaç ve hedefleri, Üniversitemiz uzaktan eğitim politikaları, Üniversitemiz uzaktan eğitim performansını değerlendirilmesi için çalışmalar, Üniversitemiz uzaktan eğitiminde süreç yönetimi, Üniversitemiz uzaktan eğitiminde bilgi güvenliği ve güvenirliği, Uzaktan eğitimde programların tasarımı ve onayı, Uzaktan eğitimde ölçme ve değerlendirme, Uzaktan eğitimde öğretim yöntem ve teknikleri, Uzaktan eğitimde öğrenci geribildirimleri, Uzaktan eğitimde öğretim elamanlarının öğretim yetkinliği Uzaktan eğitimde öğrenme kaynakları ve Uzaktan eğitimde engelsiz üniversite konu başlıkları değerlendirildi. Toplantıda bu konularda iyileştirme ve geliştirme çalışmalarının devam edilmesine karar verildi.

Toplantı karşılaşılan sorunlar hakkında fikir alışverişleriyle, çözüm yolları hakkında katılımcıların paylaşımda bulunması ile sona erdi.

1 Ocak 1970 (Bu haber 633 defa görüntülendi)
OsmaniyeKorkut Ata Üniversitesi Karacaoğlan Yerleskesi 80000 Merkez / OSMANİYE
uzem@osmaniye.edu.tr