Sertifikalarımız E-Devlet'te

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi E-devlet Sertifika Sorgulama, Doğrulama ve Belge oluşturma Web servisi hizmeti kullanıma açılmıştır.

Üniversitemiz E-devlet Sertifika Sorgulama, Doğrulama ve Belge oluşturma Web servisi hizmeti ile ilgili açıklama yapan OKÜ-UZEM Müdürlüğü, “OKÜ-UZEM’in girişimleri, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın destekleri ve iş birliği ile çalışmaları tamamladıklarını, bundan sonra üniversitemizde, tüm birimlerde yapılacak çalışmalarda katılımcılara verilecek; Sertifika, Teşekkür Belgesi, Onur Belgesi, Eğitim Belgesi, Katılım Belgesi, Meslek Eğitim Belgesi, Kurs Katılım Belgesi vb.  belgelerin e-devlet sistemi üzerinden verilebileceğini, ayrıca belgelerin sorgulanabileceğini, doğrulanabileceğini belirtti. Bu çalışmanın kazandırılmasında,  başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk olmak üzere üniversite yönetimine ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.

1 Ocak 1970 (Bu haber 894 defa görüntülendi)
OsmaniyeKorkut Ata Üniversitesi Karacaoğlan Yerleskesi 80000 Merkez / OSMANİYE
uzem@osmaniye.edu.tr