OKÜ TÖMER Öğrencilerine Sertifikaları Rektörümüz Tarafından Verildi

OKÜ TÖMER’de Türkçe eğitimi alan uluslararası öğrencilere sertifikaları Rektörümüz Prof. Dr. Turgay UZUN tarafından verildi.

2020-2021 eğitim-öğretim yılında Covid-19 salgını nedeniyle çevrim içi olarak düzenlenen Türkçe kursuna Macaristan’dan Filistin’e, Mısır’dan Somali’ye 7 farklı ülkeden katılan öğrenciler 8 ay boyunca Türkçe eğitimi aldı.  Bu yıl eğitimin uzaktan yapılmasını fırsata çeviren öğrencilerden bazıları derslere kendi ülkelerinden katılırken bazı öğrenciler de ülkemizin farklı şehirlerinden katılım sağladı.

OKÜ TÖMER Müdürü Prof. Dr. Ahmet DEMİRTAŞ, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Funda YILDIRIM ve Öğr. Gör. M.Tayyib ZORLU ile OKÜ TÖMER’de eğitimini başarıyla tamamlayan ve hâlihazırda Osmaniye’de bulunan uluslararası öğrencileri makamında ağırlayan Rektörümüz Prof. Dr. Turgay UZUN, öğrencileri tebrik ederek sertifikalarını verdi.

Uzun bir eğitim sürecinden başarıyla çıkan öğrenciler de başta Rektörümüz ve TÖMER personeli olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarını ileterek kendi ülkelerinde bizleri temsil edecek olan gönüllü kültür elçileri kervanına katıldı.

2 Temmuz 2021 (Bu haber 1061 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi Binası, Zemin Kat, Fakıuşağı / OSMANİYE
tomer@osmaniye.edu.tr