Üniversitemiz Aktif Öğrenci Kulüpleri Toplandı

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nda faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri ile toplulukları tanıtım ve üye kayıtları etkinliği başladı.

07-08-09 Aralık 2022 tarihleri arasında OKÜ Kütüphane binası önündeki alanda gerçekleştirilecek olan etkinlik, üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerin OKÜ bünyesinde bulunan kulüplerden haberdar olmaları ve öğrencilerin ilgi duydukları alanlardaki etkinliklerini akademik yıl içerisinde düzenleyebilecekleri kulüpleri seçme ve tanıma amacıyla düzenleniyor.

Kulüplerin stantlarını tek tek gezerek bilgiler alan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, öğrencilerle yakından ilgilenerek öğrencilerin  kulüplere üye olmaları, bilimsel, kültürel ve sportif  etkinliklerde aktif yer almaları  yönünde tavsiyelerde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, öğrencilerin sosyal-kültürel ve mesleki açıdan kendilerini geliştirmesi için kulüp ve toplulukların bir fırsat olduğunu da belirtti.

Kulüp üyeleri tarafından açılan standları ziyaret eden ve büyük ilgi gösteren öğrenciler, kulüplerle ilgili bilgileri edindikten sonra kendilerine yakın buldukları kulübe üye olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.

9 Aralık 2022 (Bu haber 424 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Karacaoğlan Yerleşkesi 80000 Fakıuşağı / OSMANİYE
saglikkultur@osmaniye.edu.tr