Geleceğinize Açılan Kapı...
Osmaniye Korkut
Ata
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Merkezimiz Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası'nı Ziyaret Etti

Merkezimiz (OKÜMERLAB), Osmaniye'nin coğrafi işaretlerinin tescili başta olmak üzere bir çok konuda işbirliği kurmak amacıyla Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (OTSO) Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında ziyaret etti ve OTSO Başkanı Devrim Murat AKSOY ile oda genel sekreter yardımcısı Mehmet Akif ERSOY'la görüşmeler gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Bülent Yanıktepe'nin koordinasyonu ve katılımı ile gerçekleştirilen ziyarette, OKÜMERLAB'ı müdürümüz Doç. Dr. S. Batuhan AKBEN ve gıda analiz laboratuvarları görevlimiz Öğr. Gör. Duygu KESER temsil ederken Üniversitemiz Patent Ofis Sorumlusu Öğr. Gör. Hakan Erkek de üniversitemiz adına eşlik etti.

Ziyarette, Osmaniye'mizin coğrafi işaretlerinin tescili için atılması gereken adımlar planlandı ve AR-GE/İnovasyon işbirlikleri ile ilgili protokoller hakkında görüşüldükten sonra karşılıklı destek ve iyi niyet taleplerinde bulunuldu.

16 Mart 2021 (Bu haber 136 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Karacaoğlan Yerleşkesi
okumerlab@osmaniye.edu.tr