“Osmaniye ve Çevresinin İşgalden Kurtuluşunun 100.Yılı” Başlıklı Sempozyumda Bölümümüz Müzik Dinletisi Gerçekleştirdi.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı işbirliği Osmaniye Belediyesi ve Osmaniye İl Özel İdaresi’nin destekleri ve Üniversitemiz ev sahipliğinde  düzenlenen “Osmaniye ve Çevresinin İşgalden Kurtuluşunun 100. Yılı” başlıklı sempozyumun açılış programı gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış programında Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Atatürk Araştırma Merkezinin hazırladığı tanıtım filmi, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Osmaniye Videosu ve Üniversitemiz tanıtım filmi gösterildi. Tanıtım filminden sonra Üniversitemiz Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri ve Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Araştırma Görevlisi Ahmet Korkmaz eşliğinde “Milli Mücadele Türküleri” seslendirdi.

2 Aralık 2022 (Bu haber 157 defa görüntülendi)