Fakültemizin Düzenlediği Öğretmenler Günü Etkinliği Kapsamında Bölümümüz Tarafından Dinleti Gerçekleştirildi

Fakültemiz Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleştirilen Öğretmenler Günü Etkinliği'nde Müzik Dinletisi ve Resim Sergisi düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan Öğretmenler Günü etkinliğine üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ile beraberindekiler ve üniversitemiz akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci ve davetli katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. Osman Altıntaş yaparken Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ise sergide ve müzik dinletisinde emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Etkinlikte  Bölümümüz çok sesli korosu tarafından sözü ve müziği Doç. Dr. Kaan Öztutgan' a ait olan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Marşı da ilk kez seslendirildi. Büyük beğeni ile izlenilen ve dinlenilen OKÜ Marşı izleyicilerden büyük alkış aldı.

Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleştirilen sergide yüksek lisans öğrencilerinin eserleri sanatseverlerle buluşurken, üniversitemiz Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Meyser Kaya, Doç. Dr. Kaan Öztutgan, Doç. Dr. Zülüf Öztutgan, Öğretim Görevlisi Ahmet Can Çakal ve Araştırma Görevlisi Ahmet Korkmaz öncülüğünde Sarı Gelin ve Tarantella, Yemeni ve Hasret, III numaralı süitin Andante bölümü, 1 ve 4 numaralı Roman Halk Dansları ve Danza del Molinero ve Liber Tango isimli eserleri seslendirerek müzik ziyafeti sundu.

Etkinlik, Fakültemiz Müzik Bölümü öğretim elemanlarından Doç.Dr. Zülüf Öztutgan, Doç. Dr. Kaan Öztutgan, Dr. Öğretim Üyesi Meyser Kaya, Öğretim Görevlisi Ahmet Can Çakal ve Araştırma Görevlisi Ahmet Korkmaz'a üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesi ile sona erdi.

26 Kasım 2022 (Bu haber 241 defa görüntülendi)