Üniversitemiz “Kadınların Geleceğini Güçlendiren Üniversite Ödülü”ne Layık Görüldü-06.03.2023

Koç Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi  (KOÇKAM) ve Ekonomi Gazetesi iş birliğinde her sene düzenlenen Türkiye’nin Kadın Liderleri Ödül Töreninde bu yıl “Kadınların Geleceğini Güçlendiren Üniversite Ödülü”ne Gaziantep Üniversitesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile birlikte Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörlüğü layık görüldü.

03 Mart 2023 Cuma günü Türkiye Kadınlarla Ayağa Kalkacak “Deprem Sonrası Kadınlar Ekonomiye Nasıl Güç Katacak?” başlıklı çevrimiçi panelle başlayan ödül töreninde bu sene Kadınların Geleceğini Güçlendiren Üniversite Ödülünü Gaziantep Üniversitesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile birlikte Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörlüğü layık görüldü.

Koç Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi  (KOÇKAM) ve Ekonomi Gazetesi iş birliğinde düzenlenen törende Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi adına ödülü üniversitemiz Kadın Platformu Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Tekin Babuç aldı.

Kadınların Geleceğini Güçlendiren Üniversite Ödülüne OKÜ'nün layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, çalışmalarından dolayı üniversitemiz Kadın Platformu Koordinatörlüğünü tebrik etti.

1 Mayıs 2023 (Bu haber 259 defa görüntülendi)