Instituto Politecnico de Tomar Universitesi Erasmus+ Ders Verme ve Egitim Alma Hareketliliği için Üniversitemize Ziyarette Bulundu

Portekiz’in saygın üniversitelerinden biri olan Instituto Politecnico de Tomar Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Valentim Nues ve Erasmus Kurum Koordinatörü Conceiçao Catroga,  08-09 Haziran 2017 tarihinde Erasmus+ Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında üniversitemizin Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümü ve üniversitemiz Erasmus Ofisini ziyaret etti.

Üniversitemizin Kimya Mühendisliği Bölümüne yapılan ziyarette, ilgili Bölüm Başkanı ve Erasmus Bölüm Koordinatörü Doç. Dr. Feridun Demir tarafından bilgi verilerek; bölüm laboratuvarları, üniversitemiz yerleşke alanı, oyuncak müzesi ve Erasmus Ofisine yerinde ziyaretler gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Erasmus  Bölüm  Koordinatörü Doç. Dr. Feridun Demir ile Prof. Dr. Valentim Nues karşılıklı olarak gelecekte ortak projeler  yapılması konusunda ve staj hareketliliğine önem verilmesi hususunda görüş birliğine vardı. Ziyaretin son günü üniversitemiz Rektörlük Büyük Salonda Prof. Dr. Valentim Nues ve Conceiçao Catroga tarafından toplantı ve tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Ulukanlı, Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü, Dış İlişkiler & Erasmus Kurum Koordinatörü Okt. Dr. Serpil Uçar, Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr.Feridun Demir, Yrd. Doç. Dr. Hacer İçen, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Fırat Karabulut, Arş. Gör. Osman Cem Altıncı,  Uzm. Funda Özbakır ve Uzm. Gülsüm Şimşek ile birlikte çok sayıda personel ve öğrenci katıldı.

Toplantı esnasında Prof. Dr. Valentim Nues ve Conceiçao Catroga üniversitemize yapmış oldukları ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, üniversitemiz ve yapılanması konusunda beğenilerini dile getirdiler. Instituto Politecnico de Tomar Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Valentim Nues ve Erasmus Kurum Koordinatörü Conceiçao Catroga’ya Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk ve Erasmus  Bölüm Koordinatörü Doç. Dr. Feridun Demir'e teşekkür ederek, katılım sertifikalarını takdim etti.  Toplantı sonrasında Yabancı Diller Yüksekokulu’nu ziyaret eden Prof. Dr. Valentim Nues ve Conceiçao Catroga’ya Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü ve Dış İlişkiler& Erasmus Kurum Koordinatörü Okt. Dr. Serpil UÇAR tarafından bilgi verildi.

19 Ekim 2017 (Bu haber 669 defa görüntülendi)
Dış İlişkiler Birimi Karacaoğlan Yerleşkesi Mühendislik Fakültesi Batı Girişi EG-Blok Zemin Kat 80000 Merkez/OSMANIYE
disiliskiler@osmaniye.edu.tr