Osmaniye Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi Ziyareti

Osmaniye Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi Dil Bölümü 12’nci sınıf öğrencileri ile Okul Müdürü Yücel Erdoğan, İngilizce Öğretmeni Sacide Gül ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Özlem Okursarı  Üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversite atmosferini yerinde yaşamak isteyen öğrenciler ilk olarak Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi'ni gezdi. Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi ve  Yabancı Diller Yüksekokulu’nda derslere katılan öğrencilere Üniversitemiz öğretim elemanları tarafından bilgiler verildi.

Daha sonra Üniversitemiz Rektörlük Büyük Salon'da Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ve Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Ceyhun Yükselir ile bir araya gelen öğrencilere Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Ceyhun Yükselir  Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü ile İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü'nün   geleceği,  iş imkânları ile    Üniversitemiz hakkında  genel bilgiler verdi ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun Osmaniye Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi öğrencilerini Üniversitemizde ağırlıyor olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Rektörlük Büyük Salon'da Osmaniye Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi Dil Bölümü 12’nci sınıf öğrencileri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ve Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Ceyhun Yükselir’e çiçek takdim etti.

Osmaniye Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi’nin Üniversitemiz ziyaretinde Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Burçin Yapıcı, Araştırma Görevlisi Asiye Erdağ ile Üniversitemiz İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Adnan Barış Ağır ve Arş. Gör. Rakiye  Özdal öğrencilerle bire bir ilgilendi.

26 Ekim 2021 (Bu haber 482 defa görüntülendi)
http//imtb.osmaniye.edu.tr/
asiyeerdag@osmaniye.edu.tr