Gönüllülük Çalışmaları

Fakültemiz Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri “Gönüllük Çalışmaları” dersi kapsamında doğa konusunda farkındalık oluşturmak, sosyal ilişkileri geliştirmek, birlikte iş yapmak ve aidiyet duygusunu oluşturmak amacıyla 04 Kasım 2022 Perşembe günü saat 10.30’da etkinlik düzenledi. Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Turgay UZUN, Dekanımız Prof. Dr. Alpaslan DAYANGAÇ, dekan yardımcılarımız, Dr. Öğr. Üye. Derya KAYA ŞENOL, Dr. Öğr. Üye. Hilal KUŞÇU KARATEPE, akademik, idari personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Rektörlüğümüz destekleri ile yapılan sümbül ve nergis soğanı dikimi faaliyetine katılan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, öğrenciler ile sümbül ve nergis soğanlarının dikimini gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında, 2000 adet sümbül ve 500 adet nergis soğanı toprakla buluşturuldu.

7 Kasım 2022 (Bu haber 152 defa görüntülendi)