Fakültemizde Futbol Turnuvası Düzenlendi

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından Doç. Dr. Basri ÇALIŞKAN koordinatörlüğünde fakültemiz bölümleri ile Sağlık Bilimleri Fakültesi bölüm öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen OKÜ FEF Futbol Turnuvasına Fakültemiz Matematik, Tarih ve Türk Dili Bölüm öğrencilerinden oluşan toplam 7 takım ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Fizyoterapi bölümü öğrencilerinden toplam 5 takımın katıldığı turnuvanın finali 19 Ekim 2022 Çarşamba günü yapıldı. Turnuvayı Hemşirelik 3. sınıf takımı birinci, Matematik 4. sınıf takımı ikinci ve Hemşirelik 4. sınıf takımı üçüncü olarak tamamladı. Turnuvada dereceye giren takımlardan birinciye ödüllerini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan DAYANGAÇ, İkinci olan takıma kupa ve madalyaları Dekanımız Prof. Dr. Filiz ÖZBAŞ GERÇEKER, Üçüncü olan takıma ise kupa ve madalyalarını Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hilal KUŞÇU KARATEPE tarafından verildi. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

20 Ekim 2022 (Bu haber 488 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Karacaoğlan Yerleşkesi 80000 OSMANİYE