2022 Erasmus+ Yükseköğretim Hareketlilik (KA131) Proje Yönetimi Toplantısına Katıldık

Erasmus+ Programı faaliyetlerinden Yükseköğretimde Bireylerin Öğrenme Hareketliliği (KA131) Proje Yönetimi Toplantısı 31 Ekim - 2 Kasım 2022 tarihlerinde, İstanbul Üniversitesinin ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenmiştir. Üniversitemiz Dış İlişkiler Birimi olarak, kurumumuzu temsilen Dış İlişkiler & Erasmus Kurum Koord.  ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun YÜKSELİR 'in önderliğinde Dış İlişkiler Birimi çalışanlarından Öğr. Gör. Göksel Coşun, Öğr. Gör. Funda Özbakır ve Öğr. Gör. M. Gökberk Çapraz toplantıya katılmışlardır.

Açılış konuşmasında, Türkiye Ulusal Ajansı, Yükseköğretim Koordinatörü Hür GÜLDÜ'nün yer aldığı toplantı kapsamında, 2022 yılına dair yıl sonu değerlendirmesinin yanı sıra, yeni faaliyetler hakkında bilgilendirmeler yapılarak,  yükseköğretim kurumlarımızın Erasmus+ programının işleyişine ilişkin karşılaştıkları sorunları tartışmaları ve önümüzdeki dönemlere yönelik çözüm önerileri sunabilmeleri amacıyla oturumlar düzenlenmiştir. 3 gün süren toplantı boyunca, , '' BIP, Kısa Dönem Doktora Hareketliliği, Programla İlişkili Olmayan Ülkelerle Hareketlilik (International Opening), EWP, OLA, ESI Bilgilendirme, Dashboard Uygulama, 2022 Uygulama El Kitabı Yenilikleri, AB’nin Yeni Dâhil Etme Stratejisi ve Uygulamadaki Yenilikler, Beneficiary Module (BM) Kullanımı, Denetimlerde Tespit Edilen Yüksek Riskli Konular ve TURNA ve Kariyer Kapısı Bilgilendirme ayrıntılı bilgilendirmeler yapılmıştır.

7 Kasım 2022 (Bu haber 566 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 80000 Fakıuşağı / OSMANİYE
erasmus@osmaniye.edu.tr