OKÜ Yunanistan'da 12.ERACON Konferans ve Fuar Etkinliğine Katıldı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde, Avrupa Uluslararası Eğitim Derneği (European  Association  for International Education) tarafından Yunanistan’ın Selanik şehrinde düzenlenen 12. ERACON 2016 Konferans ve Fuar etkinliğine katıldı.

Aristotle  University of Thessaloniki  Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve akademik, idari, sosyal ve kültürel konularda üniversitelerarası işbirliğinin sağlanmasına yönelik bir organizasyon olan ERACON 2016 etkinliği, pek çok farklı  ülke ve üniversiteden  katılımcıyı ağırladı. Erasmus ortakları ile diğer katılımcı üniversitelerin OKÜ’nün standını ziyaret ettiği fuarda, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ni (OKÜ), Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ceyhun Yükselir, OKÜ Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Güler Yalçın ve Dış İlişkiler Birimi Erasmus Program Sorumlusu  Uzm. İlkay Ağır temsil etti.

Bölge ülkelerindeki üniversite adayı öğrencilerin çekim merkezi olma yolunda hızla ilerleyen OKÜ’yü tanıtma fırsatı bulan OKÜ Ekibi, Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelen üniversite ve  katılımcının buluştuğu etkinlikte Erasmus Öğrenci- Öğrenim, Erasmus Staj Hareketliliği ve Personel Hareketliliği değişim programlarına yönelik ikili anlaşmalar için çok sayıda üniversite ile istişarelerde bulunma fırsatı yakaladı.

18 Ağustos 2016 (Bu haber 5889 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 80000 Fakıuşağı / OSMANİYE
erasmus@osmaniye.edu.tr