Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Üniversitemiz Elektrikli Aracı Börüyü İnceledi

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları'na katılan 65 araçtan teknik kontrolleri geçerek Kocaeli Körfez Yarış  Pisti'ne  çıkmaya hak kazanan ve 24 araç içinde yer alan Üniversitemiz elektrikli aracı "Börü"yü inceledi.

İnceleme esnasında Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’a Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ile Prof. Dr. Coşkun Özalp, İl Genel Meclis Başkanı M. Ali Gizlice, Üniversitemiz Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir, Eğitim-Etüt Uygulama ve Araştırma Merkezi (ENERMER)  Müdürü Doç. Dr. Ertaç Hürdoğan, İl Genel Meclis Üyesi Enver Bozdoğan ile "OKÜ IARES ELECTROMOBILE Takımı" eşlik etti.

Üniversitemiz Rektörlük Binası önünde yer alan Börü’yü inceleyen Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, aracın danışmanlığını yapan Eğitim-Etüt Uygulama ve Araştırma Merkezi (ENERMER)  Müdürü Doç. Dr. Ertaç Hürdoğan tarafından araç hakkında bilgiler aldı.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, başarılarından dolayı "OKÜ IARES ELECTROMOBILE Takımı"nı tebrik ederek başarılar diledi.

1 Ocak 1970 (Bu haber 599 defa görüntülendi)
OsmaniyeKorkut Ata Üniversitesi Karacaoğlan Yerleskesi 80000 Merkez / OSMANİYE
enermer@osmaniye.edu.tr