Bahar Şenliği

2021- 2022 Bahar Şenliği Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay UZUN’un Rektörlük Binası önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Akademik ve idari çalışanlarımız ve öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen Bahar Şenliği çelenk sunma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Kürşat HAZAR ve Müdür yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Şıhmehmet YİĞİT bahar şenliği programı açılışında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan DAYANGAÇ, Rektör yardımcımız Prof. Dr. Coşkun ÖZALP, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun YÜKSELİR, Osmaniye Meslek Yüksekokul Müdürü Ahmet BÜLBÜL, Genel Sekretermiz Recep ŞEN ile Bahar Şenlikleri açılışında bir araya geldi. Bahar Şenliğimiz 17 ve 18 Mayıs 2022 tarihlerinde de çeşitli yarışmalar, halk oyunları gösterileri, Spor müsabakaları, color fest ve dj performansı, karaoke etkinlikleri, tiyatro gösterileri, şiir dinletisi ve Mellek Mosso konseri ile devam edecek.

17 Mayıs 2022 (Bu haber 741 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 80000 Fakıuşağı / OSMANİYE
besyo@osmaniye.edu.tr