Ulukoza Programı nedir?

3 Aşamalı Ulukoza Programı nedir?

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin bir markası olan ULUKOZA, teknoloji tabanlı girişimcilik merkezi ve TÜBİTAK 1512 BİGG Resmi uygulayıcı kuruluşudur. Bünyesinde fikir aşaması ve erken aşama hızlandırma programları, küreselleşme programı, ön kuluçka ve kuluçka merkezlerinin yönetilmesi ve yürütülmesi faaliyetlerini gerçekleştirir.

Ofis ve toplantı salonları, eğitim ve seminerler, sektörel ve profesyonel mentörlükler, teknik ve akademik danışmanlıklar, ekip oluşturma, üniversite ve sanayi altyapısı ve prototipleme, yatırım ve kamu fonlarına erişim imkanlarını ücretsiz olarak sunan Erken aşama girişim hızlandırma programı olan ULUKOZA, girişimlerin iş fikirlerinin müşterini ve teknolojini doğrulamalarını, uygulanabilir ve tekrarlanabilir iş modelleri geliştirmelerini ve TÜBİTAK 1512 Hibe desteği ve yatırımcılara yönelik iş planı ve sunum oluşturmalarını sağlar.

TÜBİTAK 1512 programı kapsamında ULUKOZA, %72’e varan başarı oranıyla girişimlerine ücretsiz destek sağlamaya devam etmektedir.

5 Şubat 2024 (Bu haber 97 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi