Geleceğinize Açılan Kapı...
Osmaniye Korkut
Ata
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2021-22 Özel Yetenek Seçme ve Değerlendirme Sınavı Ön Kayıt Kontrol Listesi İlanı

LÜTFEN KONTROL LİSTESİNİ İNCELEMEYE BAŞLAMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Seçme ve Değerlendirme Sınavı Kılavuzuna göre başvuru sonucunun yer aldığı kontrol listesi aşağıda yer almaktadır.

Aşağıda yer alan kontrol listesindeki bilgi ve verilere itirazlarınızın değerlendirilebilmesi için 31.Ağustos.2021 Salı günü saat 17:30’a kadar, kimlik bilgilerinizin ve itiraz konunuzun açıkça yer aldığı bir dilekçe ile besyo@osmaniye.edu.tr adresine e-posta yolu ile başvurunuz. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılacak itirazlar değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Sınava girmeye hak kazanan adayların göğüs numaralarının ve sınav saat dilimlerinin yer aldığı liste 31.Ağustos.2021 Salı günü saat 18:30’dan sonra üniversitemizin web sayfasında ayrıca yayınlanacaktır. Bu nedenle adayların web sayfamızda yapılacak olan sınav uygulaması ile ilgili duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Ön Kayıt Kontrol Listesine ulaşmak için tıklayınız.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 80000 Fakıuşağı / OSMANİYE
besyo@osmaniye.edu.tr