Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Bölüm Başkanı Mesajı
189935.jpg


Öğr. Gör. Fatih GÜREL
Ulaştırma Hizmetleri Bölümü
 +90 328 876 04 19-5435
+90 328 827 00 97
fatihgurel@osmaniye.edu.tr
fatihgurel@korkutata.edu.tr


Sevgili Öğrenciler,

Ulaştırma sistemleri, ülkelerin ekonomik kalkınmasında önemli bir rol oynamaktadır. İnsan ve yüklerin, bir noktadan bir noktaya, güvenli, hızlı, ekonomik ve konforlu taşınmasının yanı sıra, bu hareketlerin planlanması, araştırılması ve geliştirilmesi ulaşım hizmetlerinin kalitesine katkı sunarak toplumun yaşam standartlarını yükseltecektir.

Hızlı, konforlu, ekonomik ve çevre dostu olması sebebiyle tüm dünyada popülerliği artan demiryolu ulaşımı, elektrifikasyon ve sinyalizasyondaki gelişmeler ile birlikte güvenli bir şekilde taşımacılık yapılmasını sağlamaktadır. Ayrıca metro, hafif raylı sistem, tramvay gibi kent içi raylı sistemler, yüksek taşıma kapasiteleri ile kentlerin trafik problemlerine çözüm olmaktadır.

Son yıllarda hem dünya hem de ülkemizdeki gelişmeler raylı sistemler alanında görev alacak iş gücünün yetiştirilmesinin önemini artırmıştır. Düziçi Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü bünyesinde bulunan Raylı Sistemler İşletmeciliği programı ile demiryolu ulaşımında görev alacak, yeterli mesleki bilgiye sahip, mesleki etik ve sorumluluklarının bilincinde, yenilikçi ve değişime açık, görev bilinci yüksek insan gücü yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.

Ulaştırma Hizmetleri Bölümü öğretim elemanları olarak, bu mesleki becerilerinizi kazanmanızı, alanınızda uzmanlaşmanızı ve en üst düzeyde yeterliğe sahip olarak toplumumuza katkı sağlamanız için sizlere destek olmaya çalışacağız.

Hepinize Başarılar Dileriz…




Güncelleme 04.02.2023 22:28:27



22 Eylül 2023