Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Misyon ve Vizyon

 

MİSYONUMUZ

Rektörlük bünyesinde Dış İlişkiler Birimi olarak oluşturulan birimimiz, Üniversitemizin değişim programları (Erasmus+, Farabi ve Mevlâna) ve uluslararası öğrenci faaliyetlerini yürütmektedir. Üniversitemizin yurtiçi ve yurtdışı vizyonunu genişletmek ve bu anlamda tanıtımını en iyi şekilde gerçekleştirmektir.

Değişim Programları ile Üniversitemiz öğrencilerinin akademik ve idari personelin yurtiçi ve yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarındaki değişimlere yeniliklere katkıda bulunmasını ve bu yeniliklerden faydalanmasını desteklemek. Üniversitemizin uluslararasılaşma süreciyle ilgili üniversitemiz personeline ve öğrencilerine bilgi akışını sağlamak. Üniversitemize kabul edilen uluslararası öğrencilerin sayısını ülke sayısını çoğaltmak ve gelen öğrencilere daha kaliteli daha verimli danışmanlık ve personel hareketliliğini artırmak amacıyla dünyadaki diğer yükseköğretim kurumları ile sıkı bir iletişim bağı kurmaktır.

 

 

VİZYONUMUZ

 Üniversitemiz ile ulusal ve uluslararası üniversitelerle öğrenci, akademisyen ve idari personel değişimi aracılığıyla, eğitsel ve bilimsel programlar yaparak bilimsel ve kültürel zenginlikleri paylaşmak; akademik sosyal ve kültürel gelişmelere katkı yapmak ve bu yaptığı katkıdan dolayı paydaşları tarafından tercih edilir olmaktır.


22 Eylül 2023
İletişim
Dış İlişkiler Birimi Karacaoğlan Yerleşkesi Mühendislik Fakültesi Batı Girişi EG-Blok Zemin Kat 80000 Merkez/OSMANIYE
03288271000
03288250097
disiliskiler@osmaniye.edu.tr