OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 1. SINIF DERS PROGRAMI
|
Gün Saat |
|
08:15 09:00 |
|
09:15 10:00 |
|
10:15 11:00 |
|
11:15 12:00 |
|
13:15 14:00 |
|
14:15 15:00 |
|
15:15 16:00 |
|
16:15 17:00 |
Pazartesi |
|
|
|
GMS116 Gıda Güvenliği Ve Hijyen
Dr. Öğr. Üye. Mevhibe Terkuran
143
|
|
|
|
ATA102 Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi II
Dr. Öğr. Üy. Ferdi Akbaş
143 |
Salı |
|
|
|
TDL102 Türk Dili II
Öğr. Gör. Esra Tut
(Online) |
|
GMS110 İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı
Doç. Dr. Önder Yayla
143 |
|
|
Çarşamba |
|
|
|
YDL102 İngilizce II
Doç. Dr. Önder Yayla
Toplantı Salonu 1 |
|
|
|
GMS106 Davranış Bilimleri
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
Toplantı Salonu 2 |
Perşembe |
|
|
|
GMS102 Genel İşletme
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
143 |
|
|
|
GMS114 Yönetim Ve Organizasyon
Doç. Dr. Önder Yayla
143 |
Cuma |
|
GMS104 Matematik
Doç. Dr. Tahsin Özen
143 |
|
Beslenmenin Temel İlkeleri
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
143
|
|
|
|
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız... |
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI... |
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2. SINIF DERS PROGRAMI
|
Gün Saat |
|
08:15 09:00 |
|
09:15 10:00 |
|
10:15 11:00 |
|
11:15 12:00 |
|
13:15 14:00 |
|
14:15 15:00 |
|
15:15 16:00 |
|
16:15 17:00 |
Pazartesi |
|
|
|
İçecek Teknolojisi
Dr. Öğr. Üye. Mevhibe Terkuran
143 |
|
Mesleki İng II
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
Toplantı Salonu 1 |
Salı |
|
GMS204 Türk Mutfak Kültürü
Doç. Dr. Önder Yayla
143
|
|
GMS238 Sürdürülebilir Gastronomi
Doç. Dr. Önder Yayla
143 |
|
|
|
GMS236 Kültürel Miras Yönetimi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
143 |
Çarşamba |
|
GMS206 Mutfak Hizmetleri Uygulaması I A Grubu
Dr. Merve Onur
143 Büyük Mutfak
|
|
GMS206 Mutfak Hizmetleri Uygulaması I B Grubu
Dr. Merve Onur
143 Büyük Mutfak |
Perşembe |
|
|
|
GMS234 Gönüllülük Çalışmaları
Doç. Dr. Önder Yayla
251 |
|
|
|
|
|
GMS240 Gıda Mevzuatı
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 1 |
Cuma |
|
|
|
GMS228 İnsan Kaynakları Yönetimi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
143 |
|
|
|
GMS202 Tatlı Ve Pasta Sanatı
Ergin Fidan
143 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için |
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI... |
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 3. SINIF DERS PROGRAMI
|
Gün Saat |
|
08:15 09:00 |
|
09:15 10:00 |
|
10:15 11:00 |
|
11:15 12:00 |
|
13:15 14:00 |
|
14:15 15:00 |
|
15:15 16:00 |
|
16:15 17:00 |
Pazartesi |
|
GMS332 Yaratıcılık
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Toplantı Salonu 1
|
|
GMS308 Tabak Tasarımı A Grubu
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Toplantı Salonu 2 |
|
GMS308 Tabak Tasarımı A Grubu
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Toplantı Salonu 2 |
|
GMS308 Tabak Tasarımı B Grubu
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Toplantı Salonu 2
|
Salı |
|
GMS334 Yiyecek İçecek Pazarlaması
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
Toplantı Salonu 2
|
|
GMS326 Ziyafet Yönetimi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
Toplantı Salonu 2 |
|
GMS326 Ziyafet Yönetimi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
Toplantı Salonu 2 |
|
|
Çarşamba |
|
GMS328 Protokol Bilgisi Ve Görgü Kuralları
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 1
GMS324 Yemek Ve Medya
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
Toplantı Salonu 2
|
|
GMS310 Menü Planlama Ve Maliyet Kontrolü
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 2 |
|
GMS310 Menü Planlama Ve Maliyet Kontrolü
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 2
|
|
GMS312 Mesleki İngilizce IV
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
143 |
Perşembe |
|
GMS336 Pastacılık Ve Çikolata Yapım Teknikleri A Grubu
Ergin Fidan
Büyük Mutfak Toplantı Salonu 2 |
|
GMS336 Pastacılık Ve Çikolata Yapım Teknikleri B Grubu
Ergin Fidan
Büyük Mutfak Toplantı Salonu 2 |
|
GMS302 Türk Mutfağı Uygulamaları
Dr. Merve Onur
Büyük Mutfak Toplantı Salonu 2 |
Cuma |
|
|
|
GMS304 Dünya Mutfak Kültürü
Dr. Merve Onur
Toplantı Salonu 2 |
|
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için |
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI.... |
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 4. SINIF DERS PROGRAMI
|
Gün Saat |
|
08:15 09:00 |
|
09:15 10:00 |
|
10:15 11:00 |
|
11:15 12:00 |
|
13:15 14:00 |
|
14:15 15:00 |
|
15:15 16:00 |
|
16:15 17:00 |
Pazartesi |
|
GMS430 Yeşil Restorancılık
Doç. Dr. Önder Yayla
Toplantı Salonu 1
|
|
GMS408 Gastronomide Yeni Eğilimler
Doç. Dr. Önder Yayla
Toplantı Salonu 1 |
|
GMS408 Gastronomide Yeni Eğilimler
Doç. Dr. Önder Yayla
Toplantı Salonu 1 |
|
GMS404 Gastronomi Seminerleri
Doç. Dr. Önder Yayla
Konferans Salonu |
Salı |
|
GMS412 Füzyon Mutfak
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Büyük Mutfak Toplantı Salonu 1 |
|
GMS414 Kore Mutfağı
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Büyük Mutfak Toplantı Salonu 1 |
Çarşamba |
|
|
|
GMS428 Yemek Kültür Ve Toplum
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
251 |
|
GMS418 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
K. Mutfak Toplantı Salonu 1
|
Perşembe |
|
GMS410 Gıda Formülasyonları Ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 1 |
|
GMS426 Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi Ve Satın Alma / GMS434 Şarap Bilimi
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
251 |
|
GMS424 Gastronomi Psikolojisi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
251 |
Cuma |
|
GMS402 Mezuniyet Projesi
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler
Doç. Dr. Önder Yayla
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
Dr. Merve Onur |
|
GMS432 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mekân Tasarımı Ve Konsept
Doç. Dr. Önder Yayla
Toplantı Salonu 2 |
|
GMS402 Mezuniyet Projesi
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler
Doç. Dr. Önder Yayla
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
Dr. Merve Onur |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için |
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI.... |
Güncelleme 03.03.2023 12:46:46