Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Kulüpleri

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, öğrenci kulüpleri aracılığı ile öğrencilerinin kişisel ve profesyonel gelişimlerine önemli fırsatlar sunmaya çalışmaktadır. Öğrencilerin ders dışı serbest zamanlarını en yararlı biçimde değerlendirmelerine, ilgi alanları üzerine etkinlikler yapmalarına veya yeni ilgi alanlarına yönelmelerine, birlikte çalışma alışkanlığı kazanmalarına büyük önem verip, öğrencilerine bu konuda her imkanı sunma gayreti içindedir.

Üniversitemiz öğrencilerinin ilgi alanlarına göre ders dışı zamanlarının değerlendirilmesi, yeni ilgi alanlarının kazanılmasına imkân sağlaması, yeteneklerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesine olanak sağlaması ayrıca, birlikte düzenli, disiplinli bir çalışma, eğlenme alışkanlıklarının kazandırılması amacıyla, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak “Öğrenci Toplulukları” kurulur.

Üniversitemizde, şu anda öğrencilerin kendi ilgi ve gereksinimleri doğrultusunda kurdukları 44 Öğrenci Kulübü bulunmaktadır. Öğrencilerin her geçen gün kulüp açma talepleri artmaktadır. Öğrenci kulüplerimiz, sosyal amaçlıdır ve öğrencilerimize boş zamanlarını, ilgilendikleri alanlarda değerlendirme olanağını sunmaktadır. Bu deneyim, öğrencilerimize, okullarından mezun olduktan sonraki hayatlarında bir kazanım olarak ayrıcalık sunmaktadır.

Öğrenci etkinlikleri, "Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Yönetmeliği"nde belirtilen esas ve usuller çerçevesinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak kurulmuş olan Öğrenci Toplulukları tarafından gerçekleştirilir. Öğrencilerimiz kendi ilgi alanlarına giren konularda faaliyet gösteren topluluklara üye olabilirler, bu topluluklarda aktif görev alabilirler veya üye olmaksızın herhangi bir topluluğun etkinliğine katılabilirler.

 




OKÜ Endüstri Mühendisliği Kulubü
Akademik Danışman
Dr. Öğr. Üyesi Muhammed ORDU

Mühendislik Fakültesi

muhammedordu@osmaniye.edu.tr
Kulüp Başkanı

Melike BOZKUŞ

Endüstri Mühendisliği Bölümü

2019715004@ogr.oku.edu.tr
Kuruluş Tarihi
07.11.2022
Kulübün Özel Amaçları
OKÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü öğrencilerinin mesleki, kültürel, bireysel, sosyal ve toplumsal alandaki gelişimlerine katkı sağlamaktır.
Kulübün Faaliyetleri
OKÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü, amaçlarına yönelik olarak toplantı, gezi, anket, eğitim düzenler; görsel, basılı ve dijital ortamlarda yayınlar yapar. Faaliyetlerini gerçekleştirirken üniversite bünyesindeki öğretim üyeleriyle, uzman kişi ve kuruluşlarıyla iş birliği yapar. Üniversitemizdeki öğrencilerin, üniversitemizin çeşitli olanaklarından yararlanmasını sağlar ve aynı zamanda bu olanakları koruyarak geliştirilmesine katkıda bulunur. OKÜ Endüstri Mühendisliği bölümüne yeni kayıt yaptıran öğrencilere üniversiteyi ve bölümü tanıtır. Bölümümüzü seçmek isteyen öğrencilere bölüm ve üniversite hakkında bilgi verir. Eğitim kurumları, mesleki kurumlar vb. ile ilişki kurarak bu kurumlardaki uzman kişilerin bilgi ve birikimleri ile yaptıkları seminer ve konferans gibi aktivitelerle tüm üyeleri bilgilendirir. Mesleki açıdan faydalı olabilecek konferans, seminer vb. aktivitelere ulaşım olanağı sağlar.



22 Eylül 2023
İletişim
Karacaoğlan Yerleşkesi 80000 Merkez/OSMANİYE
03288271000
03288271000
emb@osmaniye.edu.tr