Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Bölüm Başkanı Mesajı



Prof. Dr. Hüsniye AKA SAĞLIKER
Biyoloji Bölümü
+90 328 827 10 00-3022
+90 328 827 00 97
hasagliker@osmaniye.edu.tr
hasagliker@korkutata.edu.tr


Sevgili Öğrenciler;

Birçoğunuz üniversite eğitimi için ailenizden ve yaşadığınız şehirden ilk defa ayrılmak zorunda kaldınız. Bunun hüznünü yaşasanız da, artık kendi ayaklarınız üzerinde durma ve geleceğiniz için yön çizme vaktidir. Çıktığınız bu onurlu yolda her ne kadar aileniz kadar olmasa da, Bölüm Başkanlığımız olarak gerektiğinde bir anne, bir baba, bir kardeş ve bir arkadaş yakınlığında her zaman yanınızda olacağız.

Eğitim süreciniz boyunca alanınız ile ilgili en yetkin şekilde yetişmeniz, sosyal ve kültürel yönden daha da gelişmeniz, toplum önünde kendinizi rahatlıkla ifade edebilmeniz, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ve bilimin ışığında hareket eden birer Biyolog olarak mezun olmanız için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız.

Sizlerden tek isteğimiz eğitiminize odaklanmanız ve ailelerinizin gurur duyacağı gençler olarak kendinizi geliştirmenizdir. Hepiniz bölümümüze hoş geldiniz.

Saygıdeğer Veliler;

Belki de birçoğunuz evlatlarınızdan ilk kez ayrı kalmaktasınız. Fakat üzülmeyin sizin kadar olmasa da Bölüm Başkanlığımız olarak onlara elimizden geldiğince yokluğunuzu aratmamaya çalışacağız. Evlatlarınız mezun olarak yanınıza geldiğinde onların Biyoloji alanında nitelikli birer Biyolog olmalarının yanında, sosyal ve kültürel açıdan daha da donanım kazanmış, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ve bilimin ışığında ilerleyen gençler olarak yetiştiklerini görebileceksiniz.

Sizden dileğimiz doğdukları ilk andan itibaren verdiğiniz maddi ve en önemlisi de manevi desteği onlara yine hissettirmenizdir. Gerisini Bölüm Başkanlığı olarak en iyi şekilde bizim yapacağımızdan kuşkunuz olmasın.

Üniversite eğitimi sizlere ve evlatlarınıza hayırlı olsun.


22 Eylül 2023
İletişim
Karacaoğlan Yerleşkesi, Fen Edebiyat Fakültesi, 3. Blok, 2. Kat, Merkez/OSMANİYE
03288271000
03288250097
biyoloji@osmaniye.edu.tr