OKÜ Kalite Yönetim Sistemleri ve Çevre Yönetim Sistemleri Belgesi'ni Teslim Aldı
Üniversitemiz, '‘Yükseköğretim Kurumu İdari Hizmetleri’’ kapsamında EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri ve EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemleri belgelerini aldı. OKÜ’nün yükseköğretim hizmetlerinin kalitesini resmiyete dökme niteliği taşıyan belgeler, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a, Universal Certification (Universal Sertifikasyonu Uygunluk Değerlendirme A.Ş.) yetkilisi Gökhan Yıldız tarafından sunuldu.

Yükseköğretim hizmetlerinin sağlanması ve geliştirilmesinde yenilikçi bir anlayışı benimseyen üniversitemiz, Universal Certification tarafından ‘‘Yükseköğretim Kurumu İdari Hizmetleri’’ kapsamında hazırlanan EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri ve EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemleri belgelerini almaya hak kazandı. Belgelerin teslimi, üniversitemiz Rektörlük makamında gerçekleştirildi.

Üniversitemiz, yükseköğretim kurumu idari hizmetleri kapsamında düzenlenen sertifikalarla kalite yönetim sistemleri ve çevre yönetim sistemleri standartlarının gerekliklerine uygunluğunu belgelendirmiş oldu.

Sertifika teslimi kapsamında yaptığı konuşmada, üniversitemizin hizmet kalitesi niteliğinin artmasını özverili ve kolektif çalışmanın bir sonucu olduğunu vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ olarak hem kalite yönetiminde hem de çevre yönetiminde daha da aşama kat edeceklerine inandığını belirterek ‘’Bu belgeler, kurumumuzun sürdürülebilirlik çabalarının bir göstergesidir. Kalite ve çevre yönetimindeki başarılarımızla, öğrencilere ve diğer paydaşlara en iyi hizmeti sunmayı sürdüreceğiz. Bu süreçte emeği geçen OKÜ Kalite Koordinatörlüğün, tüm çalışma arkadaşlarıma ve paydaşlarımıza teşekkür ederim.’’ dedi.
22 Ocak 2024 (Bu haber 427 defa görüntülendi)