Rektörümüz OKÜ Stadyumu Tadilat Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından koordine edilen OKÜ Stadyumu iyileştirme ve tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.

Üniversitemiz bünyesinde birçok etkinliğe ve spor faaliyetlerine ev sahipliği yapan OKÜ Stadyumu’nun tadilat ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı koordinasyonunda devam edem çalışmalar kapsamında stadyumun tesis bölümleri ve koltukları yenilenerek daha modern bir görünüme kavuşması planlanıyor.

Tadilat, bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların güncel durumu hakkında detaylı bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ Stadyumu’nun üniversitemiz ve şehrimiz açısından önemine vurgu yaptı. Üniversite olarak, birçok etkinliğe ve spor faaliyetine ev sahipliği yaparak kültürel ve sosyal gelişime katkı sağladıklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, "Planladığımız doğrultuda devam eden tadilat ve iyileştirme çalışmaları sayesinde, OKÜ Stadyumu daha modern bir görünüme kavuşacak ve birçok etkinlik ve faaliyete daha fazla katkı sunabilecek. Çalışmalara emek veren OKÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı çalışanları başta olmak üzere tüm paydaşlara kolaylıklar diliyorum." dedi.

19 Ocak 2024 (Bu haber 415 defa görüntülendi)