OKÜ Engelsiz Gelecek Öğrenci Kulübünden Özel Gereksinimli Çocuklara Destek

OKÜ Engelsiz Gelecek Öğrenci Kulübü tarafından Osmaniye’deki özel gereksinimli çocuklara destek sağlama amaçlı sosyal sorumluluk etkinliği gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Engelsiz Gelecek Öğrenci Kulübü, özel gereksinimli çocuklara ve ailelerine yönelik düzenledikleri etkinliklerine devam ediyor. Üyeleri arasında Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri bulunan kulübümüz, Osmaniye Özel Eğitim Anaokulunda ve Osmaniye Otizm Derneğinde düzenlenen toplam 3 etkinlikle dikkat çekti.

Öğrencilerimiz ilk olarak Osmaniye Özel Eğitim Anaokulunda düzenlenen etkinlikte, Osmaniye Otizm Derneği tarafından hazırlanan programda aktif rol aldı. Engelsiz Gelecek Öğrenci Kulübü üyeleri, özel gereksinimli çocuklarla bir araya gelerek destek sağladı.

Üniversite öğrencileri aynı gün içerisinde Osmaniye Otizm Derneği'nin düzenlediği etkinlikte de aktif rol oynadı. Dernek tarafından organize edilen etkinlik, otizm spektrum bozukluğu olan bireylerin ihtiyaçlarına yönelik özel bir program sunarak farkındalık oluşturmayı hedefledi. Engelsiz Gelecek Öğrenci Kulübü, bu etkinlikte otizmli bireylerle etkileşimde bulundu.

18 Ocak 2024 (Bu haber 279 defa görüntülendi)