Üniversitemiz 2023-2024 Akademik Yılı Açılışı kapsamında düzenlenen kokteyli, OKÜ Lezzet Vadisi’nde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz 2023-2024 Akademik Yılı'nın açılışını kutlamak üzere düzenlenen kokteyli etkinliği, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. OKÜ Lezzet Vadisi’nde, akademik ve idari çalışanların katılımı ile gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını yapan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, yeni akademik yıl başlangıcının heyecanını ve umutlarını paylaştı. Rektör Uzun, yeni dönemde tüm akademik ve idari personele başarı dileklerini ileterek "Sizlerle burada, güzel bir akşamda birlikte olmak, tabii bizim için de çok önemli. Çok güzel bir gün bugün. Akademik açılış törenimizi yaptık, mutluyuz. İnşallah bütün bir yıl boyunca başarılı, sağlıklı bir yıl bizleri bekliyor. Yeni akademik yılımız hepimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Etkinlikte, OKÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü tarafından sunulan müzik dinletisinde, öğrencilerin yeteneklerini sergileyerek seslendirdikleri eserler, unutulmaz anlar yaşatırken, katılımcılardan büyük beğeni aldı. Birbirinden kıymetli eserlerin seslendirildiği performans, ilgiyle dinlendi.

Birlik ve dayanışmanın vurgulandığı  etkinlik, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

21 Kasım 2023 (Bu haber 797 defa görüntülendi)