TÜGVA Temsilcilerinden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Osmaniye'nin il gençlik ve eğitim alanındaki önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), İl Başkanı Hakan Gül, Kadın Aile Koordinatörü Sabiha Mercan ve İl Başkan Yardımcısı, üniversite başkanı Muhammed Ali Dinçer ile birlikte üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette, gençlerin eğitim ve gelişimine yönelik yapılan çalışmalar, TÜGVA'nın gençlik alanındaki projeleri ve vakfın ildeki faaliyetleri üzerine sohbet gerçekleştirildi. TÜGVA temsilcileri, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nin genç yeteneklere sağladığı desteklerden duydukları memnuniyeti ifade ederek, gelecek iş birliği olanakları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlerin eğitimine yönelik sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yapmanın önemini vurguladı.

15 Kasım 2023 (Bu haber 417 defa görüntülendi)