BESYO Öğrencilerimiz Doğayı Koruma Gerekliliğini ve Çevre Bilincini Vurguladı

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri çevre bilincini artırmak ve doğayı koruma amacıyla önemli bir sosyal sorumluluk etkinliğine imza attı. Üniversitemiz BESYO 2. sınıf öğrencileri tarafından Karatepe Aslantaş Milli Parkı’nda gerçekleştirilen sosyal sorumluluk etkinliğinde, doğanın korunmasına ve temiz tutulmasına yönelik gereklilik vurgulandı.

Öğrenciler, "Doğayı hor gören geleceği zor görür" sloganıyla milli parkın çevresini temizlemek için bir araya geldi. Doğasever gönüllüler, çevreyi temizleme misyonlarını, yoğun bir özveri göstererek başarıyla yerine getirdi.

Karatepe Aslantaş Milli Parkı'nın doğal güzelliklerini ve biyoçeşitliliğini koruma konusundaki hassasiyetlerini hep birlikte gösteren öğrencilerimiz, milli parkın temiz tutulmasına ve çevre bilincinin artırılmasına katkıda bulunarak örnek bir davranış sergilediler.

Öğrencilerimiz, milli parkın temiz tutulmasına katkıda bulunmanın yanı sıra gelecek nesillere temiz bir doğa mirası bırakmanın önemine de dikkat çekti. Doğanın korunmasının her bireyin sorumluluğu olduğunu vurgulayan genç doğaseverler topluma, çevre bilincine katkıda bulunmak gerektiği mesajını iletmiş oldu.

2 Kasım 2023 (Bu haber 369 defa görüntülendi)