Üniversitemizde Kayıt Heyecanı

Üniversitemiz 2023–2024 akademik yılı kayıtlarımız 28 Ağustos 2023 Pazartesi itibarıyle başladı.

Üniversitemiz her sene olduğu gibi bu sene de öğrencilerin kayıtlar esnasında herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için gerekli tüm hazırlıkları günler öncesinden tamamladı. 28 Ağustos 2023 Pazartesi günü itibarıyle üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında bulunan kayıt merkezinde kayıt işlemlerine başlayan öğrencilerimiz, üniversitemiz bünyesindeki sosyal aktiviteler ve öğrenci merkezli çalışmalar hakkında da kayıt görevlilerinden bilgiler aldılar.

Öğrencilerimiz kayıtlarını yaptırarak Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ailesinin bir ferdi olma gururunu yaşarken, velileri de çocuklarını bu heyecanlı ve sevinçli günlerinde yalnız bırakmadı.

Üniversitemize yerleşmeye hak kazanan adaylar, 1 Eylül 2023 tarihine kadar kayıtlarını tamamlamak zorunda. Elektronik kayıtlar ise 28-30 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak.

29 Ağustos 2023 (Bu haber 526 defa görüntülendi)